Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

CAZURI

CAZURI

CAZ 1

Leziuni carioase multiple, pacienta s-a prezentat în clinică din cauza tulburărilor de ordin estetic.

S-au realizat coroane și fațete integral ceramice.

CAZ 2

Leziuni carioase, boală parodontală, edentații multiple.

S-au inserat implanturi dentare, s-a realizat chirurgie parodontală și s-a ales o restaurare din ceramică pe zirconiu din rațiuni etetice si biologice.

CAZ 3

Pacient edentat total maxilar se prezintă în clinică din cauza alimentației dificile cu proteză, precum și din dorința de a avea o restaurare superioară din punct de vedere estetic. S-au inserat 6 implante la nivelul maxilarului superior și s-a realizat o restaurare din BioHPP, care are ca și caracteristici greutatea redusă, rezistența crescută la forțele masticatorii, biocompatibilitate, capacitatea de a absorbi șocuri și de a nu le transmite brutal la implant.

CAZ 4

Restaurări protetice recent realizate, fără a se ține cont de prezența bolii parodontale. S-au îndepărtat lucrările. Din nefericire, în cea mai mare parte dinții nu au putut fi salvați, pierdera de os cauzată de boala parodontală fiind prea mare pentru a putea menține un număr semnificativ de dinți la maxilar. In consecință, s-au inserat 4 implante și s-a realizat o supraprotezare la nivelul acestora. La mandibulă s-au menținut 4 dinti pe care s-a realizat o supraprotezare cu telescoape de aur.

CAZ 5

Lucrări protetice vechi înlocuite cu restaurări din ceramică pe zirconiu, implant și bont hibrid pe poziția incisivului lateral.

CAZ 6

Restaurări din ceramică pe zirconiu în cazul unei paciente cu boală parodontală și leziuni carioase.

CAZ 7

Pacient cu tulburări estetice și funcționale importante plecate de la ”frecatul din dinți„

Restaurare metaloceramică realizată dupa o etapă de chirurgie parodontală.

CAZ 8

Pacientă tânără a solicitat o restaurare estetică, având nemulțumiri legate de aspectul dinților și al zâmbetului ei. Preferința a fost să se aleagă culoarea cea mai deschisă. Dinții restanți prezentau multiple leziuni carioase și distrucții semnificative, motiv pentru care s-a ales imbrăcarea completă a lor și nu fațetare. S-a ales ca material pentru lucrări ceramica pe zirconiu din rațiuni de estetică și biocompatibilitate.